Home Гроші Голова ОДА Гундич обговорив з Послом Японії можливості економічної співпраці

Голова ОДА Гундич обговорив з Послом Японії можливості економічної співпраці

125

 Голова Житомирської ОДА Ігор Гундич провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Такаші Кураі, аби обговорити напрямки співпраці.


Зустріч відбулася сьогодні, 24 травня, у Житомирі.

«Ми дуже раді, що ви відвідуєте Житомирщину у Дні японської культури. Сподіваємося, що не лише культурна співпраця буде поглиблювати, а й економічна. Хочемо, щоб на Житомирщині з’явилися підприємства з японськими інвестиціями, адже наша область займає третє місце в Україні за комфортністю ведення бізнесу, і ми маємо що запропонували інвесторам», – зазначив Ігор Гундич.

Посол Японії зауважив, що на Житомирщині він вперше, і відмітив красу міста Житомира, активних та ділових людей.

«До цього часу Японія допомагала фінансово Україні, і сподіваюся, що зараз буде налагоджуватися економічна співпраця, адже це те, що необхідно зараз двом країнам. Ми реалізовуємо багато проектів тут, і маємо надію, що вони будуть продовжуватися. Україна має дуже великий потенціал, тому японським бізнесменам дійсно необхідно звернути на ці можливості увагу. Зараз я збираю матеріали про Україну, і Житомирщину зокрема, щоб показати представникам Японії всі можливості співпраці», – зазначив Посол Японії.

Учасники зустрічі також акцентували увагу на туристичній співпраці.

Посол Японії Такаші Кураі разом з дружиною Ріеко візьмуть участь у Днях Японії у Житомирі, які будуть тривати 3 дні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here