Home Гроші Восени ОДА продовжить прийом заявок від жителів Житомирщини на відшкодування вартості...

Восени ОДА продовжить прийом заявок від жителів Житомирщини на відшкодування вартості доїльних апаратів

115

 У вересні 2017 року обласна комісія продовжить приймати заявки на відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння.

 
Компенсацію можуть отримати господарства населення Житомирщини, які утримують 3 і більше корів. Господарствам відшкодують вартість придбаної установки у сумі, рівній вартості придбання, але не більше 7000 грн за одиницю.
 
Отримати таку компенсацію господарство населення має право один раз на 5 років.
 
Підтримка надається з метою збільшення обсягів виробництва та якості молока у цій категорії господарств, механізації процесу доїння корів та зменшення витрат ручної праці, поліпшення зайнятості сільського населення.
 
Подання заявок та документів триватиме до 1 грудня 2017 року. З переліком необхідних документів можна ознайомитись ТУТ. За детальною інформацію про отримання дотації звертатись до управління агропромислового розвитку ОДА за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 3/14, телефон: (0412) 47-47-50. 
 
Також підприємці Житомирщини можуть отримати відшкодування за вирощування льону та гречки.
 
Нагадаємо, що у липні цього року компенсацію за придбання установок вже отримали 30 жителів Житомирщини по 5,3-7,0 тис. грн на господарство. Отримали відшкодування 15 господарств у Любарському, 6 у Новоград-Волинському районах, по 3 господарства – у Бердичівському, по 2 – в Андрушівському й Радомишльському, по 1 – у Коростишівському та Олевському районах. Нещодавно голова ОДА Ігор Гундич відвідав родину у Любарському районі, яка отримала кошти з обласного бюджету за установку доїння.  
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here