Home Кримінал 20-річну студентку в Житомирі задушив її 31-річний знайомий

20-річну студентку в Житомирі задушив її 31-річний знайомий

135

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного протиправного заподіяння смерті житомирянином 20-річній дівчині.

У п’ятницю, 10 серпня 2018 року, за погодженням із прокуратурою області, особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Досудовим розслідуванням установлено, що 31-річний уродженець м. Житомир, непрацюючий, перебуваючи в автомобілі із своєю знайомою, 20-річною дівчиною, 2 серпня цього року, вдень, під час суперечки, яка переросла у конфлікт, спочатку пригрозив їй розправою, а потім, реалізуючи свій злочинний умисел на умисне вбивство, задушив її у салоні авто.
 
Після цього підозрюваний відвіз жертву у лісову смугу, що між селами на території Житомирського району, де скинув у яр, прикривши будівельним сміттям.


Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.


Також у п’ятницю, 10 серпня 2018 року, до суду подано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Прокуратура області наполягатиме на обранні запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Нагадаємо, вбивство 20-річної житомирянки, яку напередодні через  соцмережі розшукували знайомі та близькі як безвісно зниклу, набуло значного резонансу у місцевих жителів. 


Довідково: санкцією зазначеної статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


Прес-служба прокуратури Житомирської області
 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here