Home Кримінал 37-річний житомирянин вкрав із чужої квартири планшет, фотоапарат та автосигналізацію

37-річний житомирянин вкрав із чужої квартири планшет, фотоапарат та автосигналізацію

215

 26 грудня до поліції звернулась 28-річна жителька обласного центру із заявою про викрадення з її квартири майна. Правоохоронці встановили особу причетного до злодіяння. Нині триває з’ясування його місця перебування.


На місці події працівники поліції з’ясували, що крадіжку було вчинено упродовж кількох останніх днів. За наявними даними, зловмисник мав вільний доступ до помешкання та викрав звідти планшет, фотоапарат та автомобільну сигналізацію.

У ході проведених заходів працівники поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 37-річний місцевий житель. Нині триває з’ясування його місця перебування.

За чинним законодавством подібне правопорушення карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом чи позбавленням волі строком до 3 років.

Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Подбайте про надійні сховки для цінних речей. Значні суми коштів бажано зберігати в банківських установах. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання або не залишайте їх наодинці в оселях. Укріпіть двері та вікна в квартирах та будинках.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here