Home Кримінал ДТП у Сінгурах: під колесами «Volkswagen Tauareg» загинув пішохід

ДТП у Сінгурах: під колесами «Volkswagen Tauareg» загинув пішохід

102

 Дорожньо-транспортна пригода сталася 29 листопада близько 17.30 на 175 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, у с. Сінгурах Житомирського району. Нині у рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють обставини події.


Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Volkswagen Tauareg», 48-річний житель м. Бердичева, на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на жителя Житомирського району, який переходив автошлях поза межами пішохідного переходу.

Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки.  Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.

Шановні пішоходи! Зауважте, що умовах недостатньої видимості варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі бажано користуватися світлим одягом, використовувати спеціальні світловідбивні елементи у вигляді жилетів, нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here