Home Кримінал В Олевському районі зіштовхнулися мотоцикл та ”ЗІЛ”

В Олевському районі зіштовхнулися мотоцикл та \”ЗІЛ\”

86

 За словами 59-річної заявниці, з її банківського рахунку було викрадено кошти. Жінка вказала, що до вчинення злодіяння причетний її син. Поліцією розпочато досудове розслідування.

12 червня до Малинського відділення поліції звернулась жителька Вінниччини із повідомленням про крадіжку. Вона розповіла поліцейським, що у травні гостювала у сина, який проживає у Малинському районі. Саме тоді з її рахунку і було знято 804 гривні. Правоохоронці з’ясували, що фінансову операцію було проведено за допомогою мобільного додатку.

Правопорушник використав відомі йому конфіденційні дані власниці рахунку. Заявниця зазначила, що підозрює у злодіянні власного 19-річного сина. Нині у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) КК України кримінального провадження триває з’ясування обставин події.

Поліцейські встановлюють місце перебування парубка. Законодавством за крадіжку передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців або позбавлення волі на строк до 3 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here