Home Кримінал На Житомирщині мисливці за піском вирили кар’єр

На Житомирщині мисливці за піском вирили кар\’єр

130

В Овруцькому районі було затримано трьох жителів Житомирської області, які за допомогою спецтехніки без наявних документів видобували пісок.

Увечері 19 жовтня до міліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Овруцького району невідомі видобувають корисні копалини.З

а вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої помітили на місці події спецтехніку: екскаватор «Вольво 360», вантажний автомобіль «Мерседес-Бенц» з напівпричепом. За допомогою вказаних транспортних засобів троє осіб займалася видобутком піску та завантаженням його у напівпричіп вантажівки.

Як з’ясувалося, чоловіки, серед яких двоє – жителі Коростенщини, один – Олевського району, не мали жодних дозвільних документів на проведення подібних робіт. Для подальшого з’ясування обставин затриманих разом з вилученою спецтехнікою були доставлені до райвідділу міліції.

Як повідомив начальник Овруцького РВ УМВС Володимир Башинський, нині у рамках кримінального провадження, відкритого за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України, розпочаті перевірки законності підстав видобутку піску.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here