Home Кримінал На Житомирщині викрили підпільний цех, в якому виготовляли небезпечні алкогольні напої

На Житомирщині викрили підпільний цех, в якому виготовляли небезпечні алкогольні напої

93

Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей та їх незаконний збут, за ч. 3 ст. 204 КК України.

Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Житомирської області організовано підпільний цех з незаконного виготовлення підакцизних товарів.

Під час досудового розслідування прокуратурою області спільно із податковою міліцією області проведено обшуки у місцях виготовлення фальсифікованої алкогольної продукції на території Житомирської області та в місцях її збуту.

За результатами обшуків, вилучено майже 300 літрів етилового спирту та 110 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, спеціальне обладнання, компоненти для їх виробництва та автотранспорт для перевезення незаконно виготовленої продукції.

На даний час подано клопотання до суду про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності. Як повідомляє прес-служба прокуратури, досудове розслідування проводиться податковою міліцією області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here