Home Кримінал На Житомирщині жінка порізала сусіда, бо його кінь випасався поблизу її садиби

На Житомирщині жінка порізала сусіда, бо його кінь випасався поблизу її садиби

119

 Подія сталась увечері 20 квітня у с. Гацьківці. У ході раптового конфлікту на вулиці між односельчанами один з них отримав поранення ножем. Потерпілому надано медичну допомогу. Винуватиця ж дає свідчення правоохоронцям.


Близько 17.30 до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення, що на вулиці у с. Гацьківці жінка поранила місцевого жителя.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції та медики. Попередньо було з’ясовано, що конфлікт між 47-річною жінкою та 48-річним місцевим жителем виник на грунті особистих неприязних відносин.

– За свідченнями, які ми зібрали у селі, жінка вимагала не випасати коня поблизу її садиби. Чоловік не захотів поступатись і словесний конфлікт швидко перейшов у сутичку, – розповів начальник Хорошівського відділення поліції Руслан Прищепа.  

У ході сварки жінка накинулась на опонента з ножем, завдавши кількох поранень голови. Своєчасне втручання випадкових очевидців події у ситуацію запобігло більш тяжким для життя і здоров’я чоловіка наслідкам .

Потерпілого каретою «швидкої» було доставлено до лікарні, де медики зафіксували його нетверезий стан і надали необхідну допомогу без госпіталізації.

Агресивно налаштовану жінку, яка раніше уже притягувалась до кримінальної відповідальності за хуліганство та крадіжку, було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Їй оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на злочин), ч. 1ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here