Home Кримінал На житомирських ринках міліція штрафує за куріння і розпивання спиртного. ВІДЕО

На житомирських ринках міліція штрафує за куріння і розпивання спиртного. ВІДЕО

100

Начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук під час прес-конференції 31 липня розповів про заходи відпрацювання найбільших ринків міста протягом липня  та зафіксовані порушення під час рейдів правоохоронців.

Зокрема, він розповів, що  перші результати роботи вже видно – на Московській значно зменшилася кількість продавців стихійної торгівлі, а також частково зникли з території місцевих ринків "міняйли". Хоча запевнив, що в цьому напрямку його підлеглі працюватимуть й надалі задля закріплення успішного результату.

"Для відпрацювання ринків було задіяно 80 осіб особового складу. За кілька днів вони побували на авторинку, "Житньому" та "Сінному", а також ринку "Хмільники", – відзначає Остапчук. – Перевірили 32 заклади торгівлі, у 5 з яких було виявлено порушення правил торгівлі товарами. Складено два адмінпротоколи по незаконним валютним операціям. Вилучено понад 70 мобільних телефонів б/у, які перевіряють, чи не були вони викрадені раніше. Також вилучено 150 контафактних дисків. На авторинку вилучили три авто і наразі встановлюємо, кому вони належать".

Крім цього, за розпивання спиртних напоїв на території ринку було складено більше 40 адміністративних протоколів. Загалом, за час відпрацювання ринків, таких протоколів було складено більше 270, 70 з яких – за куріння у не визначених для цього місцях.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here