Home Кримінал Начальник управління міграційної служби на Житомирщині вимагала по тисячі гривень за біометричний...

Начальник управління міграційної служби на Житомирщині вимагала по тисячі гривень за біометричний паспорт

103

 У вівторок, 20 березня 2018 року, прокуратурою Житомирської області спільно із Управлінням захисту економіки та Головним управлінням Нацполіції в області під час проведення негласних слідчих дій (розшукових) дій задокументовано факт одержання начальником Бердичівського районного сектора управління міграційної служби в області чергової частини неправомірної вигоди на суму 3500 грн.

Правоохоронці затримали чиновницю сьогодні зранку, близько 10.00 год, безпосередньо у службовому кабінеті державної установи, що у м. Бердичів.

Це друга частина неправомірної вигоди, яку 38-річна посадовець вимагала від бердичівлянки за прискорення та безперешкодну видачу закордонних біометричних паспортів для неї та її родичів.


 Одержання першої обумовленої частини неправомірної вигоди  керівником райсектора міграційної служби органи правопорядку зафіксували минулої п’ятниці, 16 березня.


Узагалі, посадовець за кожний офіційно проплачений біометричний паспорт  встановила свій додатковий «тариф» – 1000 грн.
Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.


Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України під процесуальним керівництвом прокуратури області проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here