Home Кримінал Невідомі пограбували аптеку в Іршанську

Невідомі пограбували аптеку в Іршанську

115

Цієї ночі троє невідомих чоловіків проникли в аптеку Іршанської лікарні, що на Житомирщині. За декілька хвилин вони встигли зламати вхідні двері установи, проникнути в аптеку, що знаходилась в приміщені, та винести частину касового апарату.

Про це повідомляє УДСО при УМВС України в Житомирській області

Бійцям Державної служби охорони Коростенщини надійшов анонімний дзвінок, в якому йшла мова про трьох невідомих, які пиляють вхідний замок аптеки селищної лікарні.

Вже рухаючись за вказаною адресою правоохоронці помітили підозрілих осіб, які поспіхом прямували в сторону місцевого автовокзалу. Міліціонери тільки но зупинились біля невідомих, як ті одразу чкурнули в різні боки.

Часу на роздуми у ДСО-ків не було, оскільки стало зрозуміло, що це саме вони мали діло з проникненням. Підтвердженням тому, була викинута одним з втікачів частина касового апарату.

Не зважаючи на темну пору дня, міліціонери охорони все ж таки затримали одного з нічних крадіїв та доставили до Володарськ- Волинського районного відділу при УМВС України. Зловмисником виявився  уродженець селища Іршанськ – 1985 року народження.

 

По даному факту вже розпочате досудове розслідування за ознаками вчиненого правопорушення ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Затриманому за такі зловмисні дії загрожує позбавлення волі від 3 до 6 років ув’язнення, – повідомив Гальченко Михайло Миколайович начальник МРВ ДСО Коростеня.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here