Home Кримінал Пацієнта центра детоксикації підозрюють у вбивстві 60-річного житомирянина

Пацієнта центра детоксикації підозрюють у вбивстві 60-річного житомирянина

145

Близько 4.30 10 жовтня до міліції надійшло повідомлення про смерть 60-річного житомирянина у місцевому центрі детоксикації.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці з’ясували, що загиблий пацієнт був доставлений з перехрестя вулиць Київської та Хлібної каретою «швидкої» напередодні увечері.

Під час огляду тіла померлого було виявлено тілесні ушкодження у вигляді саден. У рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу щодо причин смерті чоловіка.Також у ході першочергових заходів встановлено, що близько 1 ночі інший пацієнт палати, 32-річний житель обласного центру, наніс загиблому тілесні ушкодження. Свою вину він визнає.

Нині чоловік затриманий у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє прес-служба міліції, за чинним законодавством, подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 10 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here