Home Кримінал Поліція затримала 19-річного житомирянина, який крав прикраси та сумочки

Поліція затримала 19-річного житомирянина, який крав прикраси та сумочки

126

"Вихідні знову виявилися врожайними на кримінальні події. Один з резонансних злочинів стався у Коростишеві у суботу, 15 липня. Двоє невідомих у шоломах, на мотоциклі стріляли із пневматичної зброї по місцевому жителю.

Чоловік не є членом партії, але веде активне громадське життя. Одна із версій, яку ми нині відпрацьовуємо, пов’язана саме із цією стороною його життя – конфлікт через громадську, а не політичну діяльність, – написав на своїй сторінці в соцмережі начальник ГУНП в Житомирській області Вячеслав Печененко. –  Також у Житомирі 14 липня затримали 19-річного парубка. Не дивлячись на молодик вік, хлопець уже проходив по кражам і незаконному заволодінню автомобілем.

За вихідні поліцейські міського відділу поліції перевірили та підтвердили причетність затриманого до 2 разбоїв та 11 грабежів. Як правило, це були грабунки у під’їздах золотих прикрас та сумок. Перевірки ще тривають.

Актуальними для області залишаються незаконні порубки лісу. Минулих вихідних лісоруба-нелегала затримали у Попільнянському районі разом із деревиною. Розпочато розслідування.

Вкотре застерігаю: не вірте фейковим смс-повідомленням про блокування банківських карток. За два дні – 6 заяв про шахрайства саме такого типу. У результаті від 2 до 14 тисяч гривень зникло із рахунків потепілих.

15-16 липня у Бердичеві відбувались масові релігійні заходи, безпеку яких забезпечували до 100 поліцейських. Усе пройшло спокійно та без порушень правопорядку".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here