Home Кримінал Правоохоронці із Житомирщини у сутичках під Радою не постраждали

Правоохоронці із Житомирщини у сутичках під Радою не постраждали

144

Правоохоронці із Житомирщини, які працювали сьогодні у Києві під стінами Верховної Ради, під час сутичок та вибухів не постраждали.

Про це «Першому житомирському» повідомили у прес-службі УМВС України у Житомирській області. У міліції кажуть, що наші хлопці були як у рядах Нацгвардії, так і у рядах МВС.

Нагадаємо, що унаслідок сутичок між протестувальниками та правоохоронцями біля парламенту один правоохоронець загинув та десятки отримали важкі поранення. Про це повідомляє кореспондент INSIDER з місця події.

Зокрема, правоохоронці отримали важкі поранення ніг.

За словами людей, які були в урядовому кварталі, стався потужний вибух. Як повідомляють правоохоронці, вибухнула граната. Наразі правоохоронцям надають екстрену допомогу прямо на тротуарі під парламентом. Намагаються зупинити кровотечу.

Як повідомила прес-секретар київської міліції Оксана Блищик, близько 100 міліціонерів та нацгвардійців поранено сьогодні під Верховною Радою.

Як повідомляють Українські новини, телеоператор телеканалу "1+1" поранений під час сутичок біля будівлі Верховної Ради. Журналіста телеканалу з пораненням ноги відвезли автобусом Національної гвардії.

Крім того, автобуси Нацгвардії відвезли більш ніж 15 поранених правоохоронців. У більшості з них – поранені ноги. Також були госпіталізовані двоє людей в цивільному одязі. 

Сайт Нацгвардії повідомляє, що було поранено близько 50 гвардійців, що проходять службу у військових частинах Київського гарнізону, двоє з них у важкому стані. 

Сайт київської міліції повідомляє, що більше 10 правоохоронців – у тяжкому стані. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here