Home Кримінал У Бердичеві поліція затримала 25-річного молодика за шахрайство

У Бердичеві поліція затримала 25-річного молодика за шахрайство

120

Правоохоронці встановили причетність 25-річного молодика до ошуканства, у результаті якого той видурив телефон у незнайомця. За вказаним фактом нині триває досудове розслідування.

15 травня до Бердичівського відділу поліції звернувся 30-річний житель району із заявою про шахрайство. Чоловік розповів, що два дні тому незнайомий йому парубок попросив мобільний телефон для термінового дзвінка. Коли отримав гаджет, одразу втік разом з ним.

Проведеними першочерговими заходами оперативники встановили особу шахрая. Ним виявився 25-річний раніше судимий місцевий житель, який у скоєному зізнався. За його словами, телефон він встиг збути у ломбард, про що свідчила вилучена у нього квитанція, отримані гроші витратив на розваги та алкоголь.

– Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. – Ми проводимо необхідні слідчі дії, у тому числі щодо встановлення місця знаходження мобільного телефону потерпілого, – прокоментувала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко.

За чинним законодавством молодику загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 3-х років.

 Відділ комунікації поліції Житомирської області

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here