Home Кримінал У Бердичеві працівники міліції шукали вибухівку, а знайшли гральні автомати. ФОТО

У Бердичеві працівники міліції шукали вибухівку, а знайшли гральні автомати. ФОТО

146

Жодних вибухових пристроїв у бердичівському кафе не знайдено. Правоохоронці розпочали перевірку за фактом виявлення у підвальному приміщенні закладу харчування гральних автоматів.

Про це повідомляє прес-служба міліції.

Правоохоронці здійснили низку першочергових заходів щодо пошуку вибухових пристроїв або речовин, що за анонімним повідомленням мали знаходитися в приміщенні бердичівського кафе. Під час огляду приміщення кафетерію у підвалі будівлі експерти-вибухотехніки виявили кімнату, де було розміщено декілька десятків недіючих гральних автоматів.

За таких обставин автомати було належним чином описані та опечатані. Правоохоронці нині з’ясовують походження та власника заборонених для використання гральних автоматів.

Водночас, за результатами огляду, повідомлення про замінування виявилося хибним. Жодних предметів, які б викликали підозру, не виявлено. Правоохоронці встановлюють особу аноніма, що телефонував до міліції, а також його місцезнаходження.

Нагадаємо, що подібні дії, відповідно до ст. 259 Кримінального кодексу України, класифікуються як завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності і можуть бути покарані позбавленням волі на термін від 2 до 8 років.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here