Home Кримінал У Бердичівському районі зловмисник погрожуючи водієві ножем, викрав автомобіль таксі

У Бердичівському районі зловмисник погрожуючи водієві ножем, викрав автомобіль таксі

119

У Бердичівському районі пасажир накинувся з ножем  на таксиста і, погрожуючи фізичною розправою, відібрав обручку, гроші та викрав автомобіль. Правоохоронці затримали розбійника за декілька годин потому у сусідньому районі, інформує прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Про агресивного пасажира, який пограбував і заволодів його автомобілем, таксист з м.Бердичева повідомив до міліції близько 5.30 19 березня. У с. Садки, де відбувалися події, прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Зі слів заявника було з’ясовано напрямок руху викрадача авто і складено його словесний портрет.

Події відбувалисУ с. Садки, де відбувалися події, прибула слідчо-оперативна група міськвідділу. Зі слів заявника було з’ясовано напрямок руху викрадача авто і складено його словесний портрет.

– На території Бердичівського та сусідніх з ним районів було введено в дію план «Перехват», – розповів начальник Бердичівського міськвідділу міліції Роман Зайцев. – Окрім того, ми вже знали, кого саме шукаємо: на фото раніше судимого жителя району таксист упізнав зловмисника.

Виявили викрадений автомобіль уже за декілька годин на території Ружинського району. Від місцевих правоохоронців чоловік, який перебував за його кермом, невдало спробував утекти, кинувши автівку.

Затриманим, як і підозрювали бердичівські оперативники, виявився 26-річний житель Бердичівського району, раніше двічі судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом і зберігання наркотиків.

Нині розпочато кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу – ст.ст. 187 (Розбій) та 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Чоловіка затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та доставлено до Бердичівського міськвідділу міліції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here