Home Кримінал У Хорошівському районі розшукали мопед, який вкрали з випускного вечора

У Хорошівському районі розшукали мопед, який вкрали з випускного вечора

91

 42-річного жителя Хорошівського району правоохоронці обґрунтовано підозрюють в угоні мопеда з подвір’я будинку культури, де місцеві випускники відзначали закінчення школи. Досудове розслідування триває.


Надвечір 10 червня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя с. Заздрівки про те, що у його 17-річного сина викрадено мопед. 

Під час з’ясування обставин виявилося, що юнак транспортним засобом вирушив у сусіднє село Дворище на випуск колишніх школярів. Коли компанія молодих людей вирушила до будинку культури, парубок залишив мопед біля приміщення. Однак за дві години після того на звичному місці двоколісника не виявив. Молодь самостійно намагалася викрити злодія і знайти викрадений мопед. Однак, коли зусилля завершилися невдачею, довелося звернутися до батьків і поліції.

– Ми провели першочергові заходи, у ході яких опитали місцевих селян. У результаті отримали певні відомості про осіб, які потребували конкретніших перевірок. Врешті у незаконному заволодінні транспортним засобом було викрито раніше судимого жителя цього ж села, – розповів начальник Хорошівського відділення поліції Сергій Блоцький.

42-річний винуватець свою причетність до злочину заперечувати не став, а вчинені протиправні дії пояснив нетверезим станом і відсутністю будь-яких перепон щодо викрадення чужого транспорту. 

Викрадений мопед правоохоронці виявили і вилучили на території його обійстя.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. За чинним законодавством за подібні протиправні дії передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here