Home Кримінал У Коростені затримали юнака, який намагався доправити наркотики у колонію

У Коростені затримали юнака, який намагався доправити наркотики у колонію

109

За правопорушення 17-річному хлопцеві може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі. Поліцейські закликають батьків роз’яснювати дітям небезпеку участі у сумнівних авантюрах.

До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої виправної установи про затримання парубка, який перекинув через паркан пакуночки з невідомою речовиною.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Затриманим виявився 17-річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у нього виявили пачку з-під цигарок, в якій знаходився поліетиленовий згорток із подрібненою рослинною масою. Також із території забороненої зони колонії поліцейські вилучили ще 2 пакунки, що хлопець встиг раніше перекинути. Всередині одного з них виявили рослинну масу, в іншому – білу кристалічну речовину.

Попередньо, у пакунках містилися наркотичні речовини. Відтак усе виявлене поліцейські вилучили та підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Відповідно законодавства збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here