Home Кримінал У Радомишлі затримали молодиків, які погрожували, били і грабували підлітків у парку

У Радомишлі затримали молодиків, які погрожували, били і грабували підлітків у парку

91

 Двоє жителів м. Радомишля з предметом, схожим на пістолет, побили і спробували викрасти мобільні ґаджети у юнаків. Події сталися увечері 15 листопада у місцевому парку відпочинку. Обидва нападники були оперативно затримані поліцією. Розпочато кримінальне провадження.


Близько 21 години до Радомишльського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки райцентру про те, що кілька хвилин тому її 15-річного сина у парку перестріли невідомі й, погрожуючи чимось подібним до пістолета та із застосуванням сили, намагались відібрати мобільний телефон. 

Для з’ясування обставин події за вказаною заявницею адресою виїхали працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого ВП ГУНП. Поки слідчі спілкувалися із потерпілим юнаком, патрульні та оперативники відпрацьовували територію парку. На одній з алей правоохоронці помітили бійку і кинулись туди. Виявилось, двоє молодиків напали на 17-річного юнака і побили його, щоб заволодіти мобільником.  

– Затриманими виявилися двоє непрацюючих місцевих жителів, 23-х і 20-ти років. Під час поверхневого огляду у них був вилучений предмет, схожий на пістолет, який нині направлений на експертне дослідження. Вину щодо вчинення нападів на юнаків у парку вони визнали. Старший із нападників уже фігурує у кримінальному провадженні за спричинення людині тілесних ушкоджень, – прокоментував начальник Радомишльського ВП ГУНП Дмитро Нікурадзе. 

Обох поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального кодексу України. Попередня правова кваліфікація – ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.  Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження. Нині вирішується питання про обрання молодикам міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством обом може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here