Home Кримінал У Радомишльському районі з приватного будинку вилучили зброю та наркотики

У Радомишльському районі з приватного будинку вилучили зброю та наркотики

100

 Під час санкціонованого обшуку у помешканні жителя с. Товстого Радомишльського району працівники поліції виявили міні-арсенал: дві рушниці та частини гвинтівок, набої, глушники, а також пакунки з подрібненою рослинною масою. Усе було вилучено. Нині триває досудове розслідування.


Оперативники кримінальної поліції Радомишльського відділення з’ясували, що 35-річний житель району може зберігати за місцем проживання заборонені предмети. У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України, 19 лютого поліцейські провели санкціонований обшук в домоволодінні чоловіка.

У результаті правоохоронці виявили гвинтівку Мосіна часів ІІ Світової війни, ствол та затвори до такої ж зброї, понад 3 десятків набоїв до нарізної та гладкоствольної зброї калібру 7,62 та 16 мм, незареєстровану мисливську рушницю, мисливський ніж, банки з порохом, глушники та інше приладдя до зброї.

Окрім того з’ясувалося, що господар зберігав за місцем проживання поліетиленові пакуночки з подрібненою рослинною масою, попередньо – наркотичним засобом.

Усе виявлене поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження.

– За словами чоловіка, зброю він знайшов неподалік у лісі, – повідомив начальник Радомишльського відділення поліції Дмитро Нікурадзе. – Нині слідчі встановлюють походження арсеналу та наркотиків і з’ясовують мету, з якою фігурант кримінальних проваджень все виявлене зберігав.

Відомо, що чоловік раніше він вже притягувався до відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків.

Відповідно до чинного законодавства йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here