Home Кримінал У Житомирі пограбували волонтерку Юлію Толмачову

У Житомирі пограбували волонтерку Юлію Толмачову

150

У Житомирі пограбували волонтерку Юлію Толмачову, яка з 2014 року возить допомогу для бійців на передову.

На своїй сторінці у Facebook 11 липня Толмачова опублікувала інформацію про пограбування.

"Житомиряни! Сьогодні я отримала постріл в серце – смертельне поранення – я виявила, що з мого гаража вкрали дуже багато того, що всім миром ми збирали для хлопців на передку. Вкрадено форму, спеціальну амуніцію, плитоноски, взуття, каву, енергетики, навіть мій фронтовий "бронік" та багато-багато іншого. Я з таким трудом дістала для розвідника взуття 48 розміру – його теж вкрали! Як так можна, якась сволота , можна сказати, вкрала чиєсь житття там, на передку, адже всі знають, що все, що ми з такими потугами збираємо – все це рятує життя, – написала Толмачова.

– Крадії, де ваша совість, де ваша порядність! Хоч чи можна вас назвати людьми, бо ви вкрали у хлопців, що вас же захищають! 

ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ: якщо хтось буде бачити, або комусь запропонують по-дешевці: тактичні ремні, плитоноски (англійські та українські) , маскхалати "берізка" і "піксельні", тактичне взуття фірми " М-ТАК", італійську форму, французькі футболки, військові сірі брюки фірми "Айтек" (ВСЕ НОВЕ!!!) – відреагуйте негайно, це вкрадено у наших солдатів, витягнуто з мого гаража. Злодії були в рукавичках, півдня працювала поліція, кінологи з собаками , але крадії навіть перевдягли взутття на нове і сліди обриваються біля гаражу, плюс пройшов дощ. Це пограбування сталося під час мого перебування на реабілітації в Карпатах, приблизно 6-7 липня. Тварюки, якщо ви це читаєте – поверніть вкрадене, це чиїсь життя, якщо у вас є хоч краплина совісті! 

НЕ БУДЬТЕ ВСІ БАЙДУЖИМИ – хто може – допоможіть повернути! 
Якщо у когось проснеться совість і ви захочете хоч що небудь повернути – телефонуйте мені 067-783-48-14, я пробачу вам! 
У зв’язку з цим я змушена переносити виїзд в район ООС, а там так чекають, адже все це було закуплено за клопотаннями самих командирів та воїнів".

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here