Home Кримінал У Житомирі викрили три гральні заклади та вилучили 55 комп’ютерів

У Житомирі викрили три гральні заклади та вилучили 55 комп’ютерів

117

 Органи прокуратури Житомирської області спільно з правоохоронцями продовжують протидіяти гральному бізнесу, забороненому в Україні. 

Зокрема, у вівторок, 19 червня 2018 року, Житомирською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Житомирського відділу поліції ГУНП в області у ході здійснення оперативних слідчих (розшукових) дій проведено санкціоновані обшуки у місцях організації гральних закладів, які функціонували, зокрема, під вивісками «Космолот» та «Лото Маркет». 

Під час обшуків у трьох нежитлових приміщеннях, що по вул. Івана Сльоти, Вітрука та Леха Качинського у місті Житомирі,виявлено та вилучено 55 системних блоків з програмним забезпеченням, 15 флеш-накопичувачів, 17 ігрових карт, відеореєстратор, журнали із чорновими записами та інші документи, які, ймовірно, підтверджують незаконну діяльність гральних закладів. 


Зазначені слідчі дії проведено у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України, яке розслідують органи поліції під процесуальним керівництвом Житомирської місцевої прокуратури.


Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та проведення відповідних експертних досліджень, встановлюються обставини і особи, причетні до організації забороненої діяльності.

Прес-служба прокуратури Житомирської області 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here