Home Кримінал Житомиряни намагалися вкрасти з маркету товари і побили працівника битою

Житомиряни намагалися вкрасти з маркету товари і побили працівника битою

100

Подія трапилась під ранок 12 липня у м. Житомирі. Двоє нетверезих відвідувачів цілодобового маркерту у Житомирі при невдалій спробі пронести повз касу товари побили працівника магазину битою і були затримані приватною охороною та поліцейськими.

За фактом учиненого розбою розпочато кримінальне провадження. Повідомлення про агресивних відвідувачів цілодобового маркету надійшло до Житомирського відділу поліції близько 5 ранку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої застали у магазині представників приватної охоронної фірми та затриманих двох нетверезих чоловіків. Як з’ясувалось, затримані особи намагались пронести повз касу пакунок з неоплаченими продуктами та алкоголем, однак були зупинені 34-річним працівником маркету.

На зауваження останнього незнайомці зреагували агресивно й відмовились оплачувати товар, до того ж, один з них ударив чоловіка битою, що випала у нього з пакета. Тим часом працівники маркету встигли викликати підмогу, тож втекти зловмисникам завадили приватні охоронці.

– Затримані – обидва житомиряни віком 32-х та 39-ти років, раніше неодноразово судимі за тяжкі злочини. На момент затримання перебували у нетверезому стані. Зараз вони затримані у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока. Слідчі кваліфікували подію попередньо за ч.2 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються ув’язненням на строк від 7 до 10 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here