Home Кримінал В Коростенському районі лісокрадіїв спіймали на гарячому

В Коростенському районі лісокрадіїв спіймали на гарячому

108

Троє чоловіків були затримані правоохоронцями під час незаконної вирубки лісу на території одного з лісництв у Коростенському районі. Нині за даним фактом розпочато досудове розслідування.

"До міліції надійшло повідомлення про те, що на території одного з лісництв Коростенщини невідомі особи вирубують дерева.На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу, працівники якої виявили у лісі автомобіль «Даймлер-бенц», трактор та трьох жителів району віком від 22 до 43 років, які займалися незаконним видобутком деревини. У вантажному відсіку автівки міліціонери виявили докази їх протиправної діяльності – десяток укомплектованих кругляків свіжозрізаних стовбурів дуба", – інформує прес-служба міліції.

За словами чоловіків, вони заготовляли лісопродукцію для власних потреб.

Для подальшого з’ясування обставин затримані разом з транспортними засобами та незаконно здобутим дубом були доставлені до міськвідділу.

За фактом незаконної порубки лісу (ст.246 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальне провадження. За чинним законодавством затриманим загрожує покарання у вигляді штрафних санкцій, піврічного арешту, обмеження або позбавлення волі строком до 3 років та конфіскацією незаконного добутого.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here