Home Кримінал В Коростишеві рибалки знайшли мертве тіло чоловіка

В Коростишеві рибалки знайшли мертве тіло чоловіка

138

Страшну знахідку – тіло утопленого чоловіка – поблизу берега у річці у м. Коростишеві виявили вранішні рибалки і повідомили про це до міліції. Вже наступного дня правоохоронці затримали осіб, які вкоротили віку місцевому жителю, – передає СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Повідомлення про страшну знахідку надійшло від рибалок близько 9 години ранку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Коростишівського райвідділу міліції. Загиблого чоловіка було вилучене з води. Під час огляду на його тілі експерти виявили сліди насильницької смерті. Версію вбивства згодом підтвердила і судово-медична експертиза, засвідчивши наявність у загиблого численних тілесних ушкоджень і встановивши остаточну причину смерті – механічної асфіксії при утопленні.

– Загиблий виявився 35-річним жителем райцентру, – повідомив начальник Коростишівського РВ УМВС Олег Марківський. – За фактом його умисного вбивства було відкрито кримінальне провадження.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні вранці він навідувався до будинку своїх родичів, згодом його бачили в компанії якихось молодиків. Завдяки подальшим злагодженим діям міліціонерів останніх було встановлено. Свою причетність до жорстокого злочину вони визнали.

За словами одного із затриманих, 28-річного жителя м. Коростишева, того дня він з кількома своїми приятелями вирішили відпочити на лоні природи. Прихопивши із собою нехитру випивку і закуску, маршруткою дісталися до домовленого місця. Дорогою до берега річки їм зустрівся незнайомець, який також шукав собі компанії. Тож його прийняли до гурту. Знайомитися ближче почали під час чаркування. Слово за слово, виник конфлікт, а згодом зав’язалася ще й бійка, у розпалі якої нового знайомця нещадно побили, заволокли у річку і врешті втопили.

– Наразі всі особи, причетні до заподіяння загиблому тілесних ушкоджень і його смерті, встановлені. Двоє із них затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Міліція ініціює обрання для них міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває проведення низки експертиз у справі, – повідомив керівник міліції Коростишівського району Олег Марківський.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here