Home Кримінал В Новоград-Волинському районі поліцейські затримали трьох «чорних» лісорубів з Рівненщини

В Новоград-Волинському районі поліцейські затримали трьох «чорних» лісорубів з Рівненщини

109

20 лютого у лісовому масиві Новоград-Волинського району Житомирщини рейдова група поліцейських та лісівників виявили групу чоловіків, які займалися незаконною заготівлею деревини.

Під час затримання вони намагалися втекти. Трьох із них було затримано. Близько 12 години дня рейдова група поліцейських та лісівників, які відпрацьовували лісовий масив неподалік с. Червоної Волі, помітили групу невідомих осіб, які загружали на гужовий транспорт вже зрубані дерева. На вимогу правоохоронців припинити протиправні дії невідомі спробували втекти.

У результаті подальших дій правоохоронці затримали трьох осіб і викликали слідчо-оперативну групу з райцентру. Затриманих правопорушників, жителів Рівненської області віком від 25 до 38 років, доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин події.

Як повідомив начальник Новоград-Волинського відділу поліції Юрій Кононенко, попередня правова кваліфікація події – ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Нині тривають подальші слідчо-розшукові заходи для встановлення всіх учасників та обставин події.

Відповідно до чинного законодавства чоловікам може загрожувати обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавлення волі на той самий строк. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here