Home Кримінал В Олевському районі після бійки помер чоловік

В Олевському районі після бійки помер чоловік

107

17 вересня до поліції надійшло повідомлення про смерть  53-річного жителя райцентру. Його тіло знайшли сусіди у будинку,  де чоловік проживав. Під час встановлення усіх обставин з’ясувалось, що смерть настала через отримані загиблим тілесні ушкодження. Підозрюваного в їх нанесенні поліцейські встановили та затримали.

За попереднім висновком судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала через травми голови та тулуба, що призвело до пошкодження внутрішніх органів.

Відтак поліцейські у ході опитування місцевих жителів з’ясовували загальні обставини життя загиблого та безпосередньо упродовж останніх кількох днів. Так, було встановлено, що чоловік почав скаржитись  на самопочуття ще 15 вересня.Того дня він разом з іншим жителем райцентру розпивали спиртне, спочатку за місцем його проживання, а потім перемістились до квартири  знайомої. Там у чоловіків на грунті зловживання алкоголем виник конфлікт, у ході якого загиблий і отримав травми.

У нього вистачило сил повернутись додому, де за ще кілька днів його і знайшли.

– Опонент загиблого – 21-річний житель м. Олевська, який уже є обвинуваченим у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Нині справа відносного нього розглядається судом, – розповів начальник Олевського відділення поліції Ігор Григоришин.

Наразі молодикові оголошено про підозру у вчиненні нового кримінального діяння, що призвело до смерті людини (ч.2 ст. 121 ККУ). Парубка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here