Home Кримінал В Житомирській області судитимуть поліцейського, який одержав 10 тисяч гривень «хабара»

В Житомирській області судитимуть поліцейського, який одержав 10 тисяч гривень «хабара»

150

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України направлено до суду обвинувальний акт відносно 32-річного старшого оперуповноваженого карного розшуку Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області за одержання неправомірної вигоди у розмірі 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Капітану поліції інкримінують ч.1 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, поліцейський вимагав та отримав кошти від громадянина за неподання рапорту про кримінальне правопорушення за фактом вчинення ним крадіжки

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here