Home Кримінал Відпочиваючи поблизу однієї з водойм на околиці міста, дівчата поконфліктували. У запалі...

Відпочиваючи поблизу однієї з водойм на околиці міста, дівчата поконфліктували. У запалі “подруга” нанесла опонентці кілька ударів ножем та задушила. Тіло поховала тут же.

110

Працівники Житомирського МВ УМВС встановили, що дівчину позбавила життя та поховала у безлюдному місці її подруга. Нині підозрювану та її спільника затримано. Триває з’ясування всіх обставин та мотивів злочину.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.
Днями оперативники карного розшуку затримали жительку одного з районів області за підозрою у вчиненні жорстокого злочину. Згодом був встановлений ще один учасник кримінального діяння.

– У середині липня до Житомирського МВ УМВС надійшла заява про зникнення житомирянки. Про це повідомила мати дівчини, зазначивши, що відомостей від неї немає уже більше доби, – розповів начальник Житомирського міського відділу міліції Володимир Остапчук.

Про розшук дівчини було повідомлено до усіх міліційних підрозділів Житомирщини та сусідніх областей, правоохоронці розпочали низку заходів, направлених на встановлення місця знаходження зниклої. На жаль, коли рідні звернулись до міліції, молодої дівчини уже не було в живих.

– Оперативники ретельно вивчали та перевіряли коло знайомих зниклої, – продовжує Володимир Остапчук. – Свідчення однієї з подруг викликали підозри своєю непослідовністю. Перевіряючи їх, правоохоронці отримали докази того, що дівчина говорить неправду.

Спілкуючись з міліціонерами, та вкрай заплуталась щодо подій того дня, коли зникла подруга. Врешті, зрозумівши, що її викрито, розповіла, що сталося.

За словами підозрюваної, відпочиваючи поблизу однієї з водойм на околиці міста, вони поконфліктували. У запалі вона нанесла опонентці кілька ударів ножем та задушила. Тіло поховала тут же.

– Під час слідчого експерименту дівчина вказала місце, де знаходиться тіло вбитої, – повідомив Володимир Остапчук. – По характеру поховання стало очевидним, що закопати тіло дівчина сама не могла. Згодом з’ясувалося, що їй допомагав знайомий.

Нині обох затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування. Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). Законодавство за таке діяння передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here