Home Кримінал За напад на жінку зловмисник отримав 5 років тюрми

За напад на жінку зловмисник отримав 5 років тюрми

112
Суд засудив 20-річного житомирянина на 5 років тюрми за напад на жінку. Молодик пізно ввечері  на одній з центральний вулиць Житомира пограбував місцеву мешканку.
 
Зловмисник побачив жінку, яка наодинці прямувала до свого будинку, та вирушив слідом. Потенційна жертва також звернула увагу на свого переслідувача, проте швидко заспокоїлася, побачивши, що той зайшов до сусіднього під’їзду. 
 
Проте раптом хтось затулив їй рота рукою, а біля лівого боку вона відчула лезо ножа. Жінка не розгубилася, відштовхнула зловмисника від себе та намагалась покликати на допомогу, однак нападник щосили штовхнув її та вирвав з рук сумку і парасольку. Жінка навіть намагалась наздогнати розбійника, щоправда невдало, повідомляє прес-служба УМВС області. 
 
Потерпіла негайно звернулась до міліції, чітко описала прикмети нападника та вказала напрямок, в якому той побіг. Підозрюваного було затримано буквально вже за півтори години. Потерпіла впізнала у затриманому свого кривдника, а в його помешканні міліціонери виявили та вилучили викрадені речі. За даним фактом було порушено кримінальну справу. 
 
В залі судових засідань обвинувачуваний вже не був схожий на зухвалого нападника, натомість усіляко намагався розчулити присутніх тим, що повинен забезпечувати малолітню дитину. Однак, навіть рідний батько не зміг підтвердити його алібі, а вилучені з його квартири речі потерпілої були переконливим доказом його причетності до скоєння злочину.
 
Врахувавши всі обставини, судом було призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з виплатою потерпілій ще й завданих матеріальних збитків.

До речі, молодик вже мав за плечима майже 5 років тюремного стажу і звільнився з місць позбавлення волі всього за кілька днів до вчинення нового злочину. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here