Home Кримінал За тиждень на Житомирщині сталося чотири умисних вбивства, – поліція

За тиждень на Житомирщині сталося чотири умисних вбивства, – поліція

108

"Упродовж тижня з 5 по 12 лютого в області сталося 4 умисних вбивства та 8 фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі з фатальними наслідками, – повідомив на своїй сторінці у соцмережі головний поліцейський Житомирщини Вячеслав Печененко. – 8 лютого у с. Ворсівці Малинського району під час розпиття спиртного стався раптовий конфлікт між двома місцевими жителями.

У результаті 38-річний чоловік наніс ножові поранення 41-річному опоненту, від яких той помер на місці. Практично один в один ситуація повторилася 11 лютого у с. Базар Народицького району. 

Лікарняною палатою закінчився конфлікт 8 лютого між братами для одного з них у Коростишівському районі. 
 
7 лютого у Новограді-Волинському зафіксовано смерть 55-річного чоловіка через отримані тілесні ушкодження, а 9 лютого – 28-річного жителя с. Степка в Андрушівському районі.


Житель Попільнянського району у ході конфлікту після спільного вживання спиртного завдав дружині тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми. За медичною допомогою 42-річна жінка звернулась лише через 10 днів після події, однак було уже занадто пізно. Врятувати її життя не вдалося. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.


Увечері 7 лютого конфлікт, що закінчився травмуванням 55-річного житомирянина, стався просто у маршрутці, а 11 лютого на одній з вулиць обласного центру ножове поранення отримав 62-річний чоловік.


За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження і поліція розбирається в обставинах злочинів".


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here