Home Кримінал Жителю Брусилівського району загрожує до 5 років позбавлення волі за зберігання коноплі

Жителю Брусилівського району загрожує до 5 років позбавлення волі за зберігання коноплі

147

Умовно засуджений за незаконне зберігання наркотиків житель Брусилівського району знову потрапив у поле зору правоохоронців із нарковмісними рослинами, запас яких зберігав за місцем свого проживання.

14 грудня, працюючи над розкриттям низки крадіжок і перевіряючи причетність до них раніше судимих осіб, працівники Брусилівського відділення поліції прийшли до будинку жителя с. Яструбенька.

34-річний чоловік умовно засуджений за незаконне зберігання наркотиків, а його іспитовий строк мав закінчитися уже за кілька днів. З дозволу господарів поліцейські оглянули домоволодіння чоловіка.

У результаті усередині та на горищі підсобного приміщення було виявлено чималі наркотичні запаси: близько 2 кг стебел із листям коноплі та ще близько кілограма подрібнених рослин.

За словами чоловіка, усе це він зберігав для власного вжитку. Працівники слідчо-оперативної групи Брусилівського відділення поліції вилучили виявлене та направили на експертне дослідження.

Відповідна інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Цього разу чоловікові може загрожувати від 2 до 5 років позбавлення волі, інформують в поліції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here