Home Кримінал Житомирська поліція вилучила зброю та наркосировину в з готельного номера іноземця

Житомирська поліція вилучила зброю та наркосировину в з готельного номера іноземця

102

 Пістолети та сухе маковиння виявили працівники поліції під час огляду готельного номера, в якому тимчасово проживав виходець однієї з країн кавказького регіону. Нині походження вилученого з’ясовується у рамках розпочатого кримінального провадження. 


22 вересня оперативники кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП перевірили наявну інформацію про зберігання заборонених предметів одним із постояльців міського готелю. 

– Це 44-річний громадянин іншої держави, який певний час орендував готельний номер як тимчасове житло. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. Нині ж у рамках оперативно-профілактичних заходів із попередження незаконного поводження зі зброєю або боєприпасами ми перевірили наявні у нас відомості щодо іноземця, – розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

У результаті заходів поліцейські виявили та вилучили у тимчасовому помешканні чоловіка 2 пістолети, споряджені набоями, а також поліетиленовий пакет із сухим маковинням. Окрім того, в автомобілі чоловіка були виявлені інші речі, походження яких наразі з’ясовується.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Водночас поліція перевіряє іноземця на причетність до інших кримінальних правопорушень, зареєстрованих в обласному центрі.

Нагадуємо, що носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі строком від 3 до 7 років.

Відділ комунікації поліції Житомирської області
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here