Home Кримінал Житомирські поліцейські викрили дует автомобільних злодіїв

Житомирські поліцейські викрили дует автомобільних злодіїв

95

13 січня до Житомирського відділу поліції надійшло два повідомлення від жителів обласного центру про крадіжки акумуляторів з їх автомобілів. Правоохоронці з’ясували, що до вчинення злодіяння причетні двоє раніше судимих жителів області. Нині триває встановлення обставин подій.

Обидва злодіяння було вчинено у дворах багатоповерхівок, де господарі залишили свої транспортні засоби. З «Москвича» та «ВАЗ-2101» було викрадено акумуляторні батареї, а злодії відчинили автівки, підібравши ключі до замків.

Відповідна інформація була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених першочергових заходів працівники поліції з’ясували, що до злодіяння причетні 23-річний житомирянин та 17-річний житель Радомишльського району.

Парубки у скоєному зізнались.

Нині триває подальше з’ясування обставин подій. За чинним законодавством молодикам може загрожувати позбавлення волі строком до 3 років. Триває перевірка щодо причетності молодиків до інших правопорушень, вчинених на території обласного центру.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here