Home Кримінал Житомирські прикордонники затримали громадянина РФ за перевищення терміну перебування на території...

Житомирські прикордонники затримали громадянина РФ за перевищення терміну перебування на території України

112

 Днями в залізничному пункті пропуску «Виступовичі» прикордонники відділу «Овруч» Житомирського загону виявили громадянина Російської Федерації, який перевищив термін перебування на території України.

Рухався іноземець, на виїзд з нашої держави, транзитним потягом «Кишенів – С.Петербург». За результатами перевірки охоронці кордону встановили, що іноземець проігнорував вимоги норм вітчизняного законодавства та перевищив встановлені строки знаходження в Україні.

Наразі іноземного громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», санкція якої передбачає накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Поряд з цим зазначимо, що прикордонники Житомирського загону в поточному році виявили 145 іноземних громадян за порушення правил перебування в Україні та стягнули штрафів на загальну суму понад 183 тис. гривень.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here