Home Події Хор «Ветеран», який існує майже 30 років, виступив для жителів Коростишева. ВІДЕО

Хор «Ветеран», який існує майже 30 років, виступив для жителів Коростишева. ВІДЕО

261

У місті Коростишеві відбувся концерт народного аматорського хорового колективу «Ветеран». Їх надзвичайний талант та душевне виконання пісень вже майже 30 років поспіль радує не тільки місцевих слухачів, а й жителів районів усієї області. Любов до пісні – ось, що змушує людей поважного віку, ходити на щоденні репетиції, удосконалювати свою вокальну майстерність, і як результат – виходити на сцену та дарувати тепло.

Іван Пенчев, керівник хору: «Наш колектив існує давно, з 1987 року. Наступного року будемо святкувати 30-ти річчя. Ці люди – закохані у пісню і жити без неї вони не можуть. Кожного разу приходять на репетицію, працюють дуже серйозно. Ми прагнемо до більш професійного рівня виконання. Нас тримає одна любов до пісні».

Тамара Єгорівна, мати бійця АТО, який вже понад півтора року вважається зниклим безвісті, також прийшла на концерт. За її словами, такі заходи вкрай потрібні у важкі часи, адже пісня лікує та дає силу жити далі.

Тамар Осауленко, мешканка м. Коростишева: «Мій син служив зоні АТО. Але вже півтора року я не знаю де він, ми його шукаємо. Я того року ходила на такий благодійний концерт і цього року я також прийшла. Нам дуже важко морально, але як ми прийдемо, подивимось такі концерти, нам стає морально легше, ми душею відтаюємо».

Народний депутат України Павло Дзюблик, який у свій час започаткував обласний фестиваль  для хорів ветеранів війни і праці з різних районів Житомирщини «Пісня єднає націю», також був запрошений на концерт. Він привітав учасників хору з вдалим виступом та подарував солодощі дітлахам танцювального колективу, які також брали участь у заході. За словами народного обранця, саме такі виконавці, що входять до складу «Ветеран», в першу чергу потребують постійної підтримки та уваги.

Павло Дзюблик, народний депутат України: «Самий перший момент – це аматорські колективи і вони не професіонали, які отримують кошти за те, що вони роблять. І ту пісню, яку вони нам дарували протягом 2-х годин, йшла від душі. Знаєте, коли перехоплює дух і тремтить душа – це дійсно вражає».  

Прес-служба народного депутата України Павла Дзюблика

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here