Home Події У Житомирі відбувся Доброярмарок грантерів МОМ

У Житомирі відбувся Доброярмарок грантерів МОМ

143

 Напередодні дня святого Валентина за сприяння Міжнародної організації з міграції (МОМ) – Агентства ООН із питань міграції – у Житомирівідбувся Доброярмарок. Захід був покликаний надати можливість грантерам програми МОМ зі зміцнення економічного потенціалу – внутрішньо переміщеним особам та вразливим членам місцевих громад – представити свою продукцію та встановити контакти із широким колом потенційних клієнтів та партнерів. Ярмарок відбувся за фінансування Посольства Великої Британії в Україні та підтримки місцевої неурядової організації «Фонд громади Житомира».


«Упродовж трьох років Міжнародна організація з міграції впроваджує проекти на підтримку внутрішньо переміщених осіб та людей, які зазнали наслідків конфлікту в Україні. Зокрема, понадшість тисяч осіб отримали обладнання для започаткування та розвитку власної справи, що дозволило їм збільшити свій дохід та надавати нові послуги у своїхгромадах. Сьогодні частина учасників нашої програми раді представити свої товари жителям та гостям Житомира», – сказав д-р Томас Лотар Вайс, Голова Представництва МОМ в Україні.

Доброярмарок зібрав понад 40 різних бізнесів із семи регіонів України та представив найрізноманітнішу продукцію – від імбирних пряників та кримськотатарських смаколиків до оригінальних хенд-мейд аксесуарів та розвиваючих іграшок. Гості ярмарку мали змогу не лише придбати подарунки, ексклюзивні валентинки та дрібнички до дня закоханих, а й взяти участь у цікавих майстер-класах. 

Бердичівська ініціативна група проекту МОМ із соціального згуртування навчала дітей та дорослих розпису імбирних пряників-сердечок,виготовленнювалентинок, закладинок, іграшок та прикрас. На додачу, Доброярмарок посприяв налагодженню співпраці, партнерства та діалогу поміж його учасниками.

Доброярмарок відбувся в рамках проекту МОМ «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування ВПО та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні», який фінансується Посольством Великої Британії в Україні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here