Home Події Волонтер Христина Панасюк заспівала для учасників АТО/ООС Житомирщини у Домі Ветерана

Волонтер Христина Панасюк заспівала для учасників АТО/ООС Житомирщини у Домі Ветерана

143

У теплій сімейній зустрічі та із щирими піснями у виконанні української співачки, волонтера Христини Панасюк провели суботній вечір учасники АТО/ООС Житомирщини і їх родини у Домі ветерана.

Концерт «Я подарую тобі світ» відбувся, 20 квітня.

Один із організаторів проекту «Дім ветерана», який працює на базі оновленого Центру вертебрології та реабілатації, Оксана Гаврилюк розповіла, що це перший такий мистецький захід для родин військових.

«Розпочинаючи роботу Дому проекту у Житомирі, ми говорили про те, що будемо працювати не лише із учасниками АТО, а й їх родинами, жителями області. Важливо, щоб тут, у мирній обстановці, вони зустрічатись, спілкуватись, соціалізуватись. Сподіваємось, що вони проведуть час гарно на нашому заході із родиною, дітками. І такі концерти стануть доброю традицією для Дому ветерана», – зазначила Оксана Гаврилюк.

До мистецького заходу у Домі ветерано долучились кілька десятків родин військових, пацієнти, які проходять реабілітацію у Центрі. Концерт відбувся у сімейному форматі, присутні підспівували пісням, які виконувала Христина Панасюк, від чого отримали незабутні позитивні емоції.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here