Home Події Житомиряни відправили лист Путіну та подякували українським військовим. ФОТО

Житомиряни відправили лист Путіну та подякували українським військовим. ФОТО

189

 На майдані Корольова 21 березня житомиряни влаштували акцію на підтримку Збройних Сил України. Протягом години молодь та перехожі залишали свої послання та слова вдячності для військових на жовто-блакитному прапорі, який принесли з собою.

Організатор заходу Марія Франовська інформувала про мету зустрічі та останні події в країні й Криму. Розповіла як курсанти під час підняття російського прапору в Севастополі співали гімн української держави, про те, як тримають оборону військових частин тамтешні військові та як їх і їм родинам зараз потрібна підтримка рідного народу.

Крім написів на прапорі, учасники акції також збирали підписи під листом до Володимира Путіна.

"Ми вирішили відправити цей лист за допомогою повітряних кульок. Думаю, що там, нагорі, нас почують і нам допоможуть вищі сили. Насправді, на це ми розраховуємо і віримо навіть більше, ніж якби цей лист відправляли Путіну поштою. Результат з кульками навіть ймовірніший", – пояснює Франовська.

Після того як підписи зібрали і лист відправили, молодь урочисто понесла розписаний прапор до військової частини, що знаходиться поблизу. Національний стяг, а потім і плакати із гаслами, передали військовим.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото з акції в альбомі Першого житомирського у соцмережі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here