Home Місто 30 червня у Житомирі завершується прийом проектів до «Бюджету участі»

30 червня у Житомирі завершується прийом проектів до «Бюджету участі»

107

 Уже на сьогодні, активні житомиряни, які хочуть взяти участь у формуванні бюджету та реалізувати свої ідеї щодо підвищення комфорту життя в рідному місті подали цікаві проекти:

«Архітектурне зовнішнє освітлення музичної школи №1 імені Бориса Лятошинського за адресою: вул. Михайлівська,5» – 80% інформації людина отримує за допомогою зору, візуалізація формує відчуття прекрасного, особливо коли це стосується архітектури. Музику, яка застигла в архітектурі музичної школи, якнайкраще підкреслить зовнішнє освітлення. Проект ставить за мету зробити будівлю музичної школи прикрасою центральної пішохідної вулиці Житомира.

«Реконструкція спортивного майданчику Гідропарк» – для активного відпочинку мешканців Житомира в Гідропарку. Виконати роботи з огородження, гумового покриття площадки, освітлення, встановлення спортивного устаткування та зручностей. Урізноманітнення дозвілля громади та залучення всіх бажаючих до здорового способу життя і активного відпочинку.

Нагадуємо, цього року подати проекти бюджету участі можна подати на спеціалізованому сайті https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/ авторизувавшись тут за допомогою ЄЦП, або Банку ID або ж у паперовому вигляді.

Заяви у паперовому вигляді подаються (при собі мати паспорт та ксерокопію паспорта): Житомирська міська рада (майдан ім.С.П. Корольова, 4/2, каб.103), Корольовська районна рада (площа Польова,8, каб.308) та Богунська районна рада (вул.Перемоги, 55, каб.307, 312), з 9.00 до 18.00 (будні дні).

Нагадуємо, що один автор може подати тільки один великий ( вартістю  до 1 млн 500 тис. грн) та один малий ( вартістю до 500 тис. грн) проект, зібравши необхідну кількість 30 підписів  на підтримку великого проекту та 10 підписів  на підтримку малого. Після цього проект повинен отримати позитивну оцінку фахівців міськради. Далі – фінальне голосування, на якому мешканці самі визначать які проекти будуть реалізовані в Житомирі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here