Home Місто Допомога пораненим військовим: Михайло Рибак після важкого поранення під Волновахою досі у...

Допомога пораненим військовим: Михайло Рибак після важкого поранення під Волновахою досі у важкому стані

163

10 липня, військовослужбовцю в/ч 2331 Михайлу Рибаку виповнилося всього 20 років. Однак стан його здоров’я нині такий, що йому не до святкового торту зі свічками.

Після важкого поранення, отриманого в бою під Волновахою у травні цього року, Михайло знаходиться на лікуванні у травматологічному відділенні військово-медичного клінічного центру південного регіону, пише сайт «Ваші інтереси».

Діагноз лікарів: постгіпоксична енцефалопатія, набряк головного мозку. Мозкова кома І-ІІ ступеня. Лікарі ніяких прогнозів не дають.

Крім того, Михайло отримав важку травму внаслідок наскрізного вогнепального кульового поранення променевої кістки лівого передпліччя. Йому було зроблено складну операцію з закритої репозиції уламків променевої кістки.

Стан його важкий, однак, як кажуть, надія вмирає останньою.

Михайло, закінчивши ПТУ № 6 здобув мирну професію водія-автослюсаря. Від армії не “косив” – пішов служити строкову службу одразу по закінченні навчання. Однак радіти поверненню зі служби додому довелося недовго – за кілька місяців його призвали до війська по мобілізації.

 Батьки й менша сестра пораненого хлопця вірять у те, що Михайло неодмінно одужає і скоро повернеться додому. Однак на його лікування потрібні кошти, яких у сім’ї немає.

Родина Михайла мешкає у селі Городище Черняхівського району, батько втратив роботу й нині стоїть на обліку в центрі зайнятості. Щоправда, мешканці села усім миром збирали гроші на поїздку батьків до госпіталя, де лікується Михайло. Кілька тисяч дав бізнесмен з Черняхова.

 Родина вдячна за їх пожертви й сподівається на подальшу підтримку від людей.


Допомогти хлопцю вижити й стати на ноги може може кожен з нас.Треба тільки трошки поділитися тим, що маєте. Переказати кошти на лікування Михайла Рибака можна на картковий рахунок його батька у Приватбанку:

№ 4149497810577678 на ім’я Рибак Володимир Михайлович

Телефон для довідок: 096-698-97-75


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here