Home Місто Фестиваль «Розстріляна молодість» у Житомирі. ФОТО

Фестиваль «Розстріляна молодість» у Житомирі. ФОТО

139

У приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І.Кочерги 9 лютого відбулося нагородження переможців VIІI Всеукраїнського літературно-музичного фестивалю-реквієму вшанування воїнів України «Розстріляна молодість» у різних номінаціях.

Серед гостей у залі та учасників на сцені – воїни України, учасники АТО, діти загиблих учасників АТО, учасники бойових дій на території інших держав, солдатські та офіцерські вдови, матері, десантники 95-ої бригади, духові оркестри, ансамблі, лауреати та дипломанти (фіналісти фестивалю) з Донецької, Волинської, Полтавської, Вінницької, Кіровоградської, Дніпропетровської, Хмельницької, Київської та інших областей, представники влади Житомирщини, курсанти військового інституту.

Відкрили захід виступом колективу «Сонечко», із вітальним словом до присутніх звернувся голова оргкомітету, засновник фестивалю Анатолій Шмалюк.

У рамках фестивалю також діяла виставка художньої фотографії, образотворчого мистецтва, технічної творчості на тему: «Розстріляна молодість», яку підготували колективи професійних технічних училищ.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here