Home Місто Граничні вартості путівок затвердили на сесії: на відпочинок 6500 грн і на...

Граничні вартості путівок затвердили на сесії: на відпочинок 6500 грн і на санаторне оздоровлення 8400грн

135

Граничні вартості путівок для оздоровлення дітей пільгових категорій населення у розмірі 6,5 тис. грн та 8,4 тис. грн затвердили, 23 травня, депутати під час засідання сесії обласної ради.

Цьогоріч на оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій населення з обласного бюджету спрямовують 10,5 млн грн. За ці кошти планують оздоровити понад 1,5 тисячі дітей. Розподіл коштів відбудеться пропорційно до коштів, які виділили райони та ОТГ області. Загалом оздоровленню підлягають близько 111 тис. дітей області. Райони, міста та ОТГ мають також фінансувати відпочинок дітей з їх територій.

Директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА Юрій Прокопець проінформував, що у вартість путівки закладено оздоровлення дітей тривалістю не менше 21 дня із проживанням в комфортних умовах і повноцінним харчуванням. Тож гранична вартість путівки для дитячих закладів оздоровлення та відпочинку складає 6,5 тис. грн, для дитячих оздоровчих закладів санаторного типу – 8,4 тис. грн.

Упродовж минулого тижня пройшли перевірки обласних дитячих закладів, в яких цього літнього сезону відпочиватимуть діти за кошти обласного та місцевого бюджету.

Також директор департаменту праці, соціальної та сімейної політики ОДА повідомив, що загальна сума, яку райони, міста та ОТГ спрямують на оздоровлення та відпочинок дітей цього року, складає 33,7 млн грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here