Home Місто На полігоні під Житомиром презентують броньовики ”Барс”

На полігоні під Житомиром презентують броньовики \”Барс\”

123

 

Корпорація "Богдан" має намір поставити силовим структурам мінімум 10 броньовиків "Барс" до кінця вересня.

"За результатами випробувань корпорація "Богдан" розраховує отримати замовлення від силових структур мінімум на 10 багатофункціональних автомобілів "БАРС-8" у рамках контракту на суму близько 60 млн гривень. Техніку можуть передати до кінця 3 кварталу 2016 року", – повідомляє прес-служба компанії.

Оновлений "Барс-8" буде презентовано на полігоні в Житомирській області 27-29 травня.

"Барс-8" анонсований як автомобіль підвищеної прохідності і стійкості, має вантажопідйомність 2 тонни і призначений для перевезення особового складу до 10 осіб по пересіченій місцевості, шляхи без покриття, з метою виконання тактичних завдань.

"Богдан" називає основними перевагами автомобіля забезпечення протимінного і балістичного захисту за стандартом STANAG 4569 Level 2, застосування колісної бази шасі DodgeRam, підвищену прохідність із колісною формулою 4 × 4,6,7-літровий турбодизель Cummins потужністю 385 кінських сил.

При необхідності багатофункціональний броньований автомобіль може бути оснащений різними бойовими модулями, переобладнаний як оперативно-тактичний, санітарний, командирський автомобіль, автомобіль управління БПЛА тощо.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here