Home Місто На порталі ”Відкрите місто” житомиряни залишають звернення про люки, розмітку та...

На порталі \”Відкрите місто\” житомиряни залишають звернення про люки, розмітку та благоустрій

138

 Понад 120 запитів через портал «Відкрите місто» вже подали житомиряни. Про це розповів директор КУ «Агенція розвитку міста» Борис Пахолюк сьогодні, 20 червня, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Найбільше звернень стосується відкритих люків, відсутності знаків та неналежного стану проїжджих частин, порушення благоустрою на території прибудинкових територій тощо.

Читайте також: У Житомирі на базі комунального підприємства створять громадську пральню

Портал «Відкрите місто» створений для взаємодії громадян, місцевих органів влади, комунальних підприємств, громадських об’єднань, благодійних фондів та бізнесу в процесі вирішення актуальних проблем громади та отримання необхідної інформації.

Інтерактивна платформа «Відкрите місто»  дає мешканцям можливість вирішити важливу громадську проблему, звернувшись до відповідального за прийняття рішення органу у міській раді. Інструментарій платформи дозволяє описати проблему, відмітити її на карті та сформувати електронне повідомлення. Платформа передбачає можливість перевірити, в якому статусі знаходиться запит: прийнятий до розгляду, вирішений чи не вирішений (з позначенням причини).

Щоб зареєструватися на порталі достатньо перейти за посиланням:http://opencity.in.ua/issuelist#r=UA18101&l=101

Мобільні додатки для Android та iOS тут: http://opencity.in.ua/mobileapp/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here