Home Місто На Житомирщині 13 тисяч мобілізованих бійців, 7 тисяч уже демобілізувалися

На Житомирщині 13 тисяч мобілізованих бійців, 7 тисяч уже демобілізувалися

162

Під час розширеної наради, яка проходила 30 травня, за участю голів РДА, ОТГ та керівників структурних підрозділів ОДА, розглянули питання про виконання запланованого обсягу відбору громадян на військову службу за контрактом в Житомирській області за II квартал 2016 року.

На сьогоднішній день на Житомирщині більше 13 тис. мобілізованих і більше 7 тис. демобілізованих, – повідомляє прес-служба ОДА.

Заступник військового комісара Олександр Рець зазначив: «Завдання призову на військову службу за контрактом на квартал виконано на 84,5%. До кінця кварталу показник сягатиме 100% і більше».

Також Олександр Рець інформував, що багато хто відмовлявся від контрактної армії через те, що спочатку необхідно було проходити навчання, а вже потім був розподіл до військових частин. Зараз же військовослужбовців за контрактом направляють одразу до військової частини, де і визначають, чи потрібне їм навчання.

За інформацією військового комісаріату, найбільше виявляють бажання служити за контрактом у містах Новоград-Волинський, Бердичів, Житомир, а також в Андрушівському, Чуднівському та Малинському районах. Найменше контрактників у місті Коростень та у Червоноармійському, Олевському, Лугинському районах.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here