Home Місто На Житомирщині облаштують 4 майданчики під вагові комплекси

На Житомирщині облаштують 4 майданчики під вагові комплекси

91

Житомирська ОДА визначила 4 майданчики, де будуть розміщені ваги для габаритного транспорту.

Один майданчик у с Вчорайше Ружинського району вже на завершальному етапі готовності, ще 3 майданчики перебувають у роботі – їх облаштовуватимуть підрядники у рамках експлуатаційного утримання.

«На останній комісії з безпеки дорожнього руху заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький встановив дедлайн Службі автомобільних доріг до 11 червня облаштувати 3 майданчики для вагових комплексів – ця робота не виконана. Натомість, у п’ятницю ми з Олексієм Ясюнецьким та представником Уктрансбезпеки виїхали у південні райони області та визначили ще 4 майданчики для вагових комплексів – 1 повністю готовий, а на 3 потрібно провести низку робіт. Відповідне доручення вже надано підрядникам», – сказав начальник управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА Роман Крисюк.

Зокрема, 2 майданчики будуть у селі Вчорайше Ружинського району, 1 майданчик у селі Чорнорудка Ружинського району та 1 майданчик у смт Попільня.

Причину, через яку майданчики не були облаштовані, пояснив сьогодні, 12 червня, начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадій Савченко – не вистачило часу та коштів.

«Як вони зробляться за 3 дні (авт. – дедлайн був встановлений 1 червня, щоб до 11 червня виконали роботи). Потрібен асфальтобетон, кошти», – сказав Геннадій Савченко.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here