Home Місто На Житомирщині розпочалися змагання на кращу снайперську пару серед військових частин ДШВ

На Житомирщині розпочалися змагання на кращу снайперську пару серед військових частин ДШВ

102

Змагання проходять в різних номінаціях: зокрема індивідуальних та парних заліків, а також спеціальної бойової роботи снайперів. Також програмою змагань передбачено відпрацювання вправ з нестабільних положень на різній місцевості, які може використовувати снайпера в районі ведення бойових дій, орієнтування на місцевості, дії в складі пари тощо.

– Снайпер – це людина у якої все розкладено по полицям і якщо він, навіть, щось планує по часу, – то продумує все до найменших дрібниць. Робота снайпера – тиха та непомітна. Він має вміти маскуватися, рухатися, як кішка, влучати в ціль з першого пострілу та мати шалений запас терпіння, відмінну фізичну витривалість, – повідомляє один із офіцерів підрозділу снайперів.

Один із учасників змагань – снайпер на ім’я Григорій (ім’я змінено), який проходить службу в лавах однієї із окремих десантно-штурмових бригад. Хлопець неодноразово виконував бойові завдання в різних гарячих «точках» Донбасу. Для нього бути снайпером – більше ніж робота, а стан душі.

– Справжнього снайпера ви ніколи не помітите, вони не полюбляють розповідати про свою роботу, не мають права на похибку, володіють надзвичайною витримкою та точністю, – розповідає Григорій.

Переможці даних змагань будуть представляти ДШВ на конкурсі на кращу снайперську пару Збройних Силах України.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here